Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es ReguinyolEs Reguinyol

III Premis Es Reguinyol de Composició

III Premis Es Reguinyol

Seguint amb els objectius que ens vàrem marcar en el moment de engegar aquest projecte associatiu i amb la il·lusió que ens ha aportat l’experiència de les dues edicions anteriors, convocam ara aquets “III Premis Es Reguinyol de Composició”.

Ens consta que moltes partitures resten escrites a dins els calaixos , per això animam i convidam a tots els compositors i compositores de les Illes Balears, Catalunya i País Valencià a participar d’aquest concurs, a treure a la llum les peces que ja tenguin escrites o escriure’n   de noves i així ampliar el ja de per sí extens repertori tradicional amb sonades i melodies     que esdevindran populars només si es senten als carrers, els dies de festa, si la gent les balla o les xiula. Aquesta es la nostra motivació.

Feis click aqui per consultar les bases del concurs i aqui per descarregar el full per presentar el curriculum.

Gràcies per la vostra participació.

3 comentaris

  1. SONC UN CRACK

  2. Ostres en Raimon d’Altea diu que amb un horabaixa escriuria totes les composicions que s’han fet al I i II Concurs de Composició …. tot un crack!!!!

  3. En Raimon d’Altea com sempre fent amics, ja el coneixem. Jo també que ho faria, peró no val la pena passar tot una horabaixa copiant, o sí??????

Afegir comentaris:

Daniel G. Rotger