Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es Reguinyol

Notícies

Dins aquesta secció anirem publicant notícies de Es Reguinyol i altres relacionades amb la música tradicional. Selecciona un dels enllaços següents per accedir a la pàgina corresponent i poder veure i comentar les notícies.

 • Festa quintades 2020

 • XVIè aniversari

  Seguim fent anys i com sempre us volem convidar a celebrar-ho amb nosaltres.
  Serà el dissabte 11 de gener en el marc de les festes de Sant Antoni.
  Consultau el programa.
  Us hi esperam

   
   
   
   
   
   
   
   

 • XXVII Festival Miquel Tortell

  Un any més “es Reguinyol” participa en el concert de Sta. Cecília juntament amb la “Unió Artísteca Murera” interpretant la peça marxa d’autoritats.

  http://www.reguinyol.org/documents/2019/11/MAH02280.mp4

 • Intercanvi amb sacaires de Tarragona

 • Homenatge a Miquel Tortell i Simó (Muro, 1802 – Palma, 1868)

  El passat diumenge 29 d’abril, el poble de Muro es va vestir de festa per celebrar el 150 aniversari de la defunció del músic Mn. Miquel Tortell i Simó, organista de la seu de Mallorca durant 44 anys.
   
  Els actes començaren a les 10:30h amb la recepció d’autoritats davant l’Ajuntament per … Seguir llegint »

 • Intercanvi amb Sacaires de Tarragona

  El proper cap de setmana Es Reguinyol participarà a diferents actes de la Festa Major d’Alcover, en motiu de l’intercanvi cultural que duen a terme les associacions de Sacaires de Tarragona i els xeremiers de Muro Es Reguinyol. Donant a conèixer la nostra cultura, la música del repertori xeremier (fent … Seguir llegint »

 • III trobada de Sacs de Gemecs i Tarotes del País Valencià

  El proper cap de setmana Es Reguinyol participa a la III trobada de Sacs de Gemecs i Tarotes del País Valencià. La trobada de sacs de gemecs i tarotes l’organitza l’Escola de Música Tradicional La Xafigà,  amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi de músics i luthiers amb tradició en el sac … Seguir llegint »

 • XIVè aniversari

  Pocs dies abans de la festa més destacada del cicle hivernal, Sant Antoni, Es Reguinyol compleix anys,  per això us convidam a venir a Muro i celebrar amb nosaltres el 14è aniversari.
  La Colla de dolçaines i percussió de Muro, la Xafigà, serà l’encarregada d’oferir-nos un concert amb dos dels instruments … Seguir llegint »

 • CONCERT SANTA CECILIA 2017

  En el marc del XV Festival de Música Miquel Tortell, Es Reguinyol participa en el concert de Santa Cecília, sonant una versió per xeremia d’una de les obres més emblemàtiques del músic i compositor Miquel Tortell, L’aubada.

 • XIIIè aniversari

  Un any més, i amb aquest ja van tretze, us convidam a venir a Muro a celebrar amb nosaltres aquest 13è aniversari.
  Enguamy, redescobrirem els sons antics de les xeremies de la mà de les colles de xeremiers convidades. Com sempre, després de l’actuació hi haurà fogueró, per encetar de la … Seguir llegint »

Disseny web: Daniel Nabil, Mallorca