Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es ReguinyolEs Reguinyol

Premis Es Reguinyol de Composició

L’associació de Xeremiers de Muro Es Reguinyol s’enorgulleix de poder presentar aquest enregistrament sonor, fruit de les dues edicions dels Premis Es Reguinyol de composició, convocades a 2006 i 2008, respectivament.

Amb aquests premis Es Reguinyol compleix amb els objectius de difusió de la nostra cultura a través de la música tradicional; i de recuperació dels instruments antics i tradicionals del folklore mallorquí com són les xeremies, flabiol i tamborí. Endemés, obre la porta als creadors per poder treure a la llum les seves composicions; al mateix temps que amb la publicació de les partitures es dona l’oportunitat als músics de poder interpretar-les sempre que ho vulguin.

Aquesta publicació conté partitures escrites de totes les peces que han entrat a concurs en les dues edicions convocades fins ara. A més a més, inclou l’enregistrament sonor de cada una d’elles. Tot això, amb la intenció de per una part difondre aquestes composicions arreu; a més de donar a conèixer els resultats dels Premis Es Reguinyol de composició i de fomentar el seu aprenentatge, perquè esdevenguin populars com la resta de peces del nostre repertori. Des de l’associació desitjam que pugueu gaudir dels enregistraments de les peces tant com nosaltres hem gaudit de convocar les dues edicions d’aquests premis.

Amb la col·laboració de
logoaca

Daniel G. Rotger