Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es ReguinyolEs Reguinyol

Agenda d’activitats

En aquesta secció trobaràs el llistat actualitzat de totes les activitats organitzades per Es Reguinyol i també altres relacionades amb la música popular a Mallorca.

 • Es Reguinyol al Cornamusam 24

  Xeremiers de Muro Es Reguinyol participarà en el 33è Festival Internacional de la Cornamusa d’Olot a celebrar el cap de setmana del 17 al 19 de maig.
  En aquest enllaç es pot consultar el programa d’actes en el que Es Reguinyol presentarà les músiques pròpies de les xeremies de Mallorca a … Seguir llegint »

 • XX Aniversari

  El pròxim dissabte 13 de gener els Xeremiers de Muro Es Reguinyol celebram 20 anys. Un 2024 en què estan programats tota una sèrie d’actes que us anirem informant puntualment.
  El primer d’ells serà el concert al Teatre Municipal juntament amb sonadors de ximbomba de Muro i Sa revetla d’Algebelí. Vegeu … Seguir llegint »

 • XIX Aniversari

  Dissabte 14 de gener celebrarem el nostre 19è aniversari. El darrer aniversari que poguérem celebrar amb normalitat va ser el del 2020 quan férem 16 anys. Hem tornat grans i hem superat la majoria d’edat des del confinament.
  A les 20 h Gaiteros de Graus, com a grup convidat, juntament amb … Seguir llegint »

 • Activitats novembre 2010

  De les activitats que ha preparat l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Muro per aquest mes de novembre, en volem destacar dues que ens fan especial il·lusió:
  El divendres 19, concert del grup “rock & press” amb la col·laboració dels germans Martorell.
  El dissabte dia 20, dins la programació del Festival de … Seguir llegint »

 • Fira de tardor 2010

  Dintre de les activitats programades per la fira de tardor 2010 de Muro, hi trobam el cercaviles amb els gegants xeremiers Antoni i Joan, que es passejaran per diferents carrers del poble, acompanyats pels xeremiers de “Es Reguinyol”.

 • IX Trobada de gegants de Llucmajor

  “Es Reguinyol” i els gegants de Muro participaran a la IX Trobada de gegants de Llucmajor, serà el diumenge dia 10 d’octubre. La plantada es farà a les 10:30 al passeig Jaume III i a partir de les 11:00 hores desfilada amb ballada pels diferents carrers del poble.
  Clickau a la … Seguir llegint »

 • XIV Trobada de gegants de Palma

  Dia 11 de setembre, en el marc de les festes de la Mare de Deu de la Salut, l’Ajuntament de Palma organitza la XIV trobada de gegants de Palma.
  HORARIS:
  A les 08:30 hores descarrega dels Gegants al carrer Palau Reial, aparcaments del vehicles al parc de Ses Estacions al carrer … Seguir llegint »

 • La processó més típica de Mallorca

  Un any més “Es Reguinyol” participarà en la processó de La Beata de Santa Margalida.
  El diumenge 5 de setembre a partir de les 21:00 hores.
  Clickau a l’imatge per veure el programa complet:

 • V Trobada de gegants a Binissalem

  La Colla gegantera “Geganters de Binissalem”, ja prepara la V Trobada del seus gegants en Jaume i n’Aina.
  El programa previst és el següent:
  Dissabte 4 de setembre a les

  18:00h. Plantada de gegants a la Plaça Rasquell del carrer Guillem Martí (al mateix lloc que l’any passat).
  18:45h. Inici del cercavila pels carrers … Seguir llegint »

 • Sopar a la fresca a Capellans

  El divendres 6 d’agost, a partir de les 21:30, sopar a la fresca, sonada de xeremiers i actuació de la Revetla d’Algebelí en motiu de les festes de “Ses Casetes des Capellans.”
  Podeu veure totes les activitats a la web de l’Ajuntament de Muro

Daniel G. Rotger