Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es ReguinyolEs Reguinyol

Es Reguinyol a Graus

El 25 i 26 d’agost els xeremiers de Muro Es Reguinyol participàrem en la VIII Trobada de Músiques Tradicionals del Pirineu celebrada a Graus a la Ribagorça, província d’Osca. La participació és fruit de l’intercanvi que férem amb Gaiteros de Graus.

En aquesta VIII trobada hi van participar grups de música tradicional d’Aragó, Galícia i Occitània. Tot es va desenvolupar en un ambient festiu i familiar en el qual hi va haver diferents mostres de balls, tallers i petits concerts a càrrec de les diferents agrupacions.

 

 

Vídeo de l’actuació dels Xeremiers de Muro es Reguinyol sonant la jota de Muro i en el que es pot veure el resultat del taller de ball a càrrec de Pere Martorell.

 

En acabar l’actuació Es Reguinyol va voler fer entrega d’una ximbomba com a obsequi a Sergi Llena -qui fa una gran tasca amb la difusió de la “Gaita de boto“-, com a representant del Gaiteros de Graus, organitzadors de la trobada, que ens van convidar. Només tenim paraules d’agraïment cap a tots ells, ja que el tracte fou molt proper i en tot moment ens vam sentir ben rebuts.

Foto de família en què hi apareixen totes les agrupacions convidades, més de 120 persones entre sonadors i balladors.

Afegir comentaris:

Daniel G. Rotger