Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es ReguinyolEs Reguinyol

5è aniversari de l’Associació de Xeremiers de Muro “Es Reguinyol”

Cartell Trobada XeremiersPer aquest dissabte 10 de gener de 2009 hem organitzat una Trobada de Xeremiers per tal de celebrar el 5è aniversari de l’Associació de Xeremiers de Muro “Es Reguinyol”.

El programa d’aquesta trobada començarà a les 19 h. amb una concentració a la Plaça Comte d’Ampúries. Tot seguit hi haurà una encesa de fogueró, un cercavila i, per acabar, un concert de música tradicional a càrrec dels grups U Musics Joglars (Pollença), Els Sonadors dels Vuit Vents i diversos Xeremiers de Mallorca que interpretaran obres presentades als premis de composició “Es Reguinyol”.

En acabar hi haurà un sopar de torrada per a tots els participants.

Confirmau la vostra assistència abans del dijous 8 de gener als telèfons 669 374 400 (Toni), 637 522 606 (Miquel) o enviau-nos un correu electrònic.

Trobareu tota la informació (horaris i llocs de cada activitat) a la nostra agenda d’activitats.

5 comentaris

 1. Em agafat bona nota y un 10 a la pagina des reguinyol.org

 2. Pode veure ses fotos i es video al segúens enllaços:

  http://picasaweb.google.es/xerdeso/VAniversariDeEsReguinyol#slideshow

  http://es.youtube.com/watch?v=VZSn1ZXkCAY

 3. Enhorabona xeremiers de Muro, per desgràcia va venir poca gent però va ser entretengut.

  Per cert, no me deixa registrar-me a nes foro…no se que passa!

  Salut i molts d’anys!

 4. Bones a tots estimats murerets…quin goix veure aquesta feinada que any rere any se va consilidant gràsis a l’esforç desinteresat de tots!!!! La meva més sincera enhorabona per a totes les envestides i sobretot per aquesta darrera d’aquest magnífic portal web..una manera curiosa i interactiva de poder escoltar els enregistraments d’autor dels concursos,,,,endanvant “REGUINYOL”…..pd encara no he pogut empadronar-me a muro…jejej problemes burocràtics…Salut!!

 5. A Sencelles, el proper dissabte 7 de Febrer a partir de les 16:30 hi haurà pasacarrers amb els gegants de Muro, Palma, Santa Maria i Son Sardina a més de diverses colles de xeremiers.
  La festa acabarà amb un concert de Ximbomba Atòmica.
  Durant la festa s’homenetjarà a diverses entitats sencelleres relacionades amb la cultura tradicional amb especial menció a la familia xeremiera els “Llargos” de Sencelles.

  Vos hi esperam.

Afegir comentaris:

Daniel G. Rotger