Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es ReguinyolEs Reguinyol

Antoni Genovart Espinosa

Categories: ,

Nascut a Artà el 1961. La seva trajectòria musical va començar fa més de trenta anys. El 1976 acabava el 2n curs de trompeta, a aquest li van seguir altres cursos de piano, flauta, cant coral i harmonia musical. Del 1996 al 98 estudià xeremies i flabiol i tamborino a Sant Llorenç amb mestres com Teo Salvà i Rafel Bauzà.

També ha estudiat guitarra i guitarró a Son Servera amb Antoni Galmés. Ha estat membre del grup “Xeremiers de Sant Llorenç” i actualment es Soci Fundador i Director dels “Xeremiers del Puig de Sa Font”.

Des de l’any 2003 és Mestre de diversos cursos-tallers a les escoles de música de Sant Llorenç, Artà i Son Servera. És autor de diferents obres per a xeremia: Dimoni de Petra, Sa marxeta, etc.

Partitures i audio

Categoria Tradicional 2008: Jota menor (PartituraAudio)
Intérprets: Miquel Perelló (Xeremies), Rafel Moll (Flabiol i tamborí)

[audio:jota-menor.mp3]

Categoria Lliure creació 2008: Sa Cervera (PartituraAudio)
Intérprets: Miquel Perelló (Xeremies), Rafel Moll (Flabiol i tamborí)

[audio:sa-cervera.mp3]

Un comentari

  1. Enhorabona per sa pàgina, y també per ses partitures en especial d´en Teo salvà Garcia ( gran professor y sonador ), Joan Morey ( podem dir: pare de la moderna xeremia y compositor singular… ), y Antoni Genovart ( bon amic de sonades, y bon compositor ) per ses seves composicions modals que mos transporten a com se sonava a la Mallorca de la nit dels temps…

Afegir comentaris:

Daniel G. Rotger