Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es Reguinyol

Tradicional 2008

Premis Es Reguinyol de Composició: llistat d’autors classificats dins la categoria Tradicional 2008, presentats per ordre alfabètic. Pulsa sobre el nom de l’autor que t’interessi i podràs veure la seva biografia, escoltar la seva música i consultar o descarregar les partitures.

 • Tomeu Marroig Pujol

  Nascut a Sóller al 1989. Toca les Xeremies, Flabiol i Tamborí de manera autodidacta des de l’any 2003, ha cursat llenguatge musical i guitarra clàssica a l’Escola de Música de Soller, ha rebut classes de Jeroni Rullan, Pep Toni Rubio i Teo Salvà. Actualment és membre dels Xeremiers de Sóller … Seguir llegint »

 • Antoni Genovart Espinosa

  Nascut a Artà el 1961. La seva trajectòria musical va començar fa més de trenta anys. El 1976 acabava el 2n curs de trompeta, a aquest li van seguir altres cursos de piano, flauta, cant coral i harmonia musical. Del 1996 al 98 estudià xeremies i flabiol i tamborino a … Seguir llegint »

 • Joan Florit Salas

  Nascut a Sencelles a 1972. El seu primer contacte amb la música tradicional fou amb l’agrupació Es Jonc de Sencelles, a partir de 1988 , amb els següents instruments: guitarra, bandúrria, llaüt i flauta dolça. En aquesta època va rebre classes d’aquest darrer instrument per part de Joan Sureda —amb … Seguir llegint »

 • Francesc Huguet Balle

  De jove inicià estudis elementals de flauta de bec i clarinet.
  Al 1991 començà el seu festeig autodidacta de les xeremies, el flabiol i tamborí.
  A la mateixa època entrà en contacte amb el grup de Música Antiga “La Quarta Sciència” i segueix els estudis de flauta de bec, i de música … Seguir llegint »

 • Joan Serra Cerdà

  Nascut a Pollença a 1974.
  Des de ben jove ha escoltat els sons dels Xeremiers de Sa Calatrava, en les seves sonades a les festes del seu poble.
  Amb aquesta base, cap a 1997-1998 inicia de forma autodidacta l’aprenentatge del flabiol i tamborí i posteriorment de les xeremies.
  Joan, a més, construeix les … Seguir llegint »

 • Josep Àngel Cifre Vicens

  Nascut a Pollença a 1964.
  Inicia l’aprenentatge de les xeremies a l’Escola de música de Pollença, amb Pep Toni Rubio.
  És membre fundador de l’Associació de xeremiers orats de Pollença amb els quals ha sonat arreu de Mallorca i a l’exterior i ha participat en el concert que oferí Hevia … Seguir llegint »

 • Marc Vallbona Adrover

  Nascut a Calonge el 1945.
  Va estudiar música al Conservatori de Palma de Mallorca on va obtenir el títol de professor de piano.
  Des dels 14 anys és l’organista de l’església de Calonge.
  Els anys 60 va formar part del grup de música pop “Los Pléyades”.
  Fa quatre anys que va començar a tocar … Seguir llegint »

 • Mateu Vila Cerdà

  Nascut a Pollença a 1977.
  Té el Grau Superior de Música de l’especialitat de Percussió i actualment realitza els estudis de doctorat en Didàctica de l’expressió musical i corporal de la Universitat de Barcelona.
  Ha estat músic professional de la Unitat de Música de la COMGEBAL. Ha tocat amb la Banda de … Seguir llegint »

 • Pere Casasnovas Suau

  Nascut a Sóller a 1974. La seva experiència musical abraça diferents estils, ja que és músic de baix, trombó, guitarra, bandúrria, flauta dolça i xeremies.
  Malgrat que als seus inicis la seva formació musical era de tipus autodidacta, progressivament ha anat rebent classes de baix —amb J. R. Abella—, de xeremies … Seguir llegint »

 • Pau Arbona Nebreda

  Nascut a Palma de Mallorca a 1986.
  S’inicia de ben prest al món de la música a través de El meu violí. Centre de motivació precoç a través de la música, de Bernat Pomar.
  Més tard rebé classes del concertino de la simfònica Smerald Planet. Aquest aprenentatge li facilità el camí en … Seguir llegint »

Disseny web: Daniel Nabil, Mallorca