Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es Reguinyol

Presentació disc, xeremiers de Sta. Eugènia i Pina

Dissabte dia 02 d’octubre tengué lloc, a Can Lluís de Pina, la presentació del doble disc compacte, Xeremiers de Santa Eugènia i Pina.

 

Després de l’edició del reculls Germans Aloy. Xeremiers de Mallorca i Toni “Xisples” i Andreu “David”. Xeremiers de Santa maria del Camí, dissabte es presentà a Pina aquest nou aplec que tanca, en paraules del seu propi autor Rafel Moll, el projecte d’enregistrament de les velles colles de xeremiers que es va fer als estudis de la Fundació ACA, a Son Bielí, Búger, entre els anys 1995 i 1999.

 

Aquest aplec  també fou presentat a Santa Eugènia ara fa uns mesos, i es basa fonamentalment en els enregistraments de dues colles de xeremiers Sebastià de “cas Ferrer” i Baltasar de “can Rigo” per una banda i la colla Toni de “cas Carter” i Pep de “can Matxo” per l’altre.

 

En aquest aplec hi trobareu, a part dels enregistraments sonors, un llibret amb una acurada informació del la vida, instruments i repertori dels xeremiers homenatjats.

 

Moltes gràcies, estimat Rafel per la gran tasca duta a terme per la cultura d’aquesta terra. Et desitjam el millor en projectes futurs.

Afegir comentaris:

Disseny web: Daniel Nabil, Mallorca