Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es Reguinyol

Memòria de les activitats amb motiu de la “Diada de les Illes Balears” a ca s’Artiller

Dilluns, dia 29 de febrer, en el marc de la Diada de les Illes Balears i patrocinat per la Conselleria de Presidència del Govern Balear, a proposta del Centre Cultural ca s’Artiller, Espai de Diàleg, de Muro, l’A.C. Es Reguinyol, Xeremiers de Muro han fet un exposició fotogràfica i didàctica dels antics xeremiers de Muro i la Represa actual.

image019image004image006image008image010image011image014image016image018

Els continguts dels plafons i les fotografies varen ser explicats per membres de l’Associació Es Reguinyol, grup impulsor d’aquesta exposició,

 La majoria dels visitants de l’exposició varen ser els assistents als tallers d’instruments que amb el títol ACOSTA’T ALS INSTRUMENTS TRADICIONALS DE LES ILLES BALEARS que es desenvolupava paral·lelament en dues sessions: una a les 11 h i l’altra a les 16,30 h on assistiren 36 i 26 persones, entre adults i petits, respectivament.

També varen ser molt concorregudes les visites guiades que es varen fer al Centre, on va acudir gent interessada de distints pobles, però sobre tot de Muro. La majoria de nins assistents s’havien assabentat per la comunicació a l’Escola i motivats pels mestres.

Ens sentim obligats a comentar que el Programa d’Activitats de la Diada no deia on és ca s’Artiller i el telèfon de contacte estava equivocat. Tot i això, la informació va arribar mitjançant les xarxes socials on té accés Ca s’Artiller, Espai de Diàleg i els cartells distribuïts per establiments de la contrada.

 

       Precisament i en relació a la promoció a les xarxes socials, volem oferir per a l’ús que els responsables de comunicació de la Conselleria de Presidència del Govern balear trobin oportú tot el material fotogràfic i les produccions audiovisuals que sempre elaboram després d’una activitat realitzada i que pujam al Canal Youtube de Ca s’Artiller

 

       Vídeos de la DIADA DE LES ILLES BALEARS A CA S’ARTILLER:

“APRENDRE AMB UN SOMRIURE 1”

       https://www.youtube.com/watch?v=HqGTaKXZPHs

“APRENDRE AMB UN SOMRIURE 2. FESTA MUSICAL A CA S’ARTILLER AMB ELS TALLERS D’INSTRUMENTS”

       https://www.youtube.com/watch?v=6BL75FrORUc

“APRENDRE AMB UN SOMRIURE 3. LA MÚSICA, FILET D’OR QUE DOLÇAMENT GOVERNA ELS AFECTES FEIA VIBRAR LES PARETS DE CA S’ARTILLER AL FINAL DE LA FESTA DE LA DIADA DE LES ILLES BALEARS 2016”

       https://www.youtube.com/watch?v=kzw6iXpxLBM

 

       Consideram molt positiva aquesta iniciativa per a la que, amb una mica més de difusió, de segur l’espai hauria estat insuficient.

 

       Ca s’Artiller, Espai de Diàleg segueix obert a qualsevol iniciativa cultural.

Afegir comentaris:

Disseny web: Daniel Nabil, Mallorca