Associació de Xeremiers de Muro - Es Reguinyol

Es Reguinyol

Pau Arbona Nebreda

Categories: ,

Pau Arbona NebredaNascut a Palma de Mallorca a 1986.

S’inicia de ben prest al món de la música a través de El meu violí. Centre de motivació precoç a través de la música, de Bernat Pomar.

Més tard rebé classes del concertino de la simfònica Smerald Planet. Aquest aprenentatge li facilità el camí en el coneixement de la música per l’oïda i per la memorització de petites estructures musicals. De fet el seu coneixement de les xeremies i el fl abiol i tamborí es basa en l’auto aprenentatge, a través d’enregistraments de grups com Ximbomba Atòmica Xeremiers de Sa Calatrava o Música Nostra.

Pau Arbona estudia Magisteri musical a la Universitat de les Illes Balears i imparteix classes de xeremies, fl abiol i tamborí a l’Associació de veïns de sa Indioteria.

Actualment és membre dels següents grups: Myotragus —fl autes, xeremies, violí, guitarró…—, amb els que ha editat el treball Myotragus en directe (2005); Ke Reggae Ska —guitarró, grall, xeremies, flabiol, flautes i percussió—; colla de xeremiers Bufats —flabiol i tamborí—.

També ha tocat de manera espontània amb altres grups com Al Mayurqa, Música Nostra o Marea Roja (Nicaragua) Ha col·laborat a diferents enregistraments: Vilafranca balla i bota, los impostores.. Per aquest motiu ha pogut actuar tant dins Mallorca com a l’exterior.

Partitures i audio

Categoria Tradicional 2008: Sa senalla de na Paliva (PartituraAudio)
Intèrprets: Pau Arbona (xeremies), Rafel Moll (flabiol i tamborí)

[audio:sa-senalla-de-na-paliva.mp3]

Categoria Tradicional 2006: Trescaviles (PartituraAudio)
Intèrprets: Miquel Perelló (xeremies), Rafel Moll (flabiol i tamborí)

[audio:trescaviles.mp3]

Afegir comentaris:

Disseny web: Daniel Nabil, Mallorca